Netaknuta priroda u Kolašinu, koju čine vijenci planina Bjelasica, Komovi i Sinjajevina, kao i Nacionalni park Biogradska gora sa prašumom i ledničkim jezerima, nude jedinstvenu priliku turistima i posjetiocima da tokom ljeta uživaju u brojnim sportskim i rekreativnim aktivnostima:  planinarenje, biciklizam, jahanje konja, lov, ribolov, i mnoge druge.

U blizini Kolašina protiče rijeka Tara koja gradi nevjerovatan kanjon. Kanjon Tare je drugi po dubini u svijetu, najdublji u Evropi.

Katun Potoci

 
Naše domaćinstvo se više od 20 godina bavi poljoprivrednom proizvodnjom i tako u našoj gostioni možete okusiti domaće i zdrave proizvode, pripremljene tradicionalnim recepturama.

U prijatnom ambijentu naše gostione imate priliku okusiti tradicionalna crnogorska jela kao što su: kačamak, cicvara, popara, priganice, razne vrste domaćih pita i hljebova a pri odlasku se možete odlučiti i za kupovinu proizvoda  (Online prodavnica) kao što su razne vrste sireve, rakija, medova i džemova.

Naše domaćinstvo, vođeno ljubavlju ka ovom kraju i njegovim ljudima, sarađuje sa lokalnim stanovništvom pa tako možete iznajmiti konje za jahanje a rado ćemo vas naučiti i prenijeti ljubav ka ovoj jako zabavnoj aktivnosti.

Pri planiranju dolaska na naše domaćinstvo, možete nas pozvati i dobiti sve informacije putem kontakt stranice klikom ovdje. U Kolašinu takođe možete iznajmiti terenska vozila i motocikle, što ugođaj na planini definitivno čini uzbudljivijim.

Svjesni teškoća u toku epidemije korona virusa a koje se tiču finansijskih mogućnosti, korigovali smo naše cijene i tako noćenje u našim kolibama iznosi 15€ po osobi. U cijenu noćenja ulazi i doručak.

 

Оставите одговор